Vállalatunkról

Eck Fa Kft.

Generációkon át

1991-ben alakult vállalkozásunk az évtizedes fejlesztések folyamán nem csupán új technológiával és munkaerővel bővült, családi vállalkozássá alakult át. Az ügyvezetésben és a mindennapi feladatok elvégzésében a család három generációja tevékenykedik, töretlen lelkesedéssel. 

Az iparban, mint minden más ágazatban rengeteg innováció jelent meg az utóbbi évtizedekben. A legjobb nyújtható minőséget szem előtt tartva, telephelyünk és gépeink folyamatos fejlődésen mennek keresztül. A legmodernebb technika használata segítségünkre van abban, hogy a legpontosabb munkát minél gyorsabban átadhassuk Önnek.

Cégünk

Rövid története

Eck Csaba ügyvezető tanulmányai alatt faipari versenyre ment, ahol országos első helyezést ért el. A tehetségét felismerve egyéni vállalkozásba kezdett. Először otthon, kis műhelyben dolgozgatott. Először
másodállásban, majd 1992-től magánvállalkozásként 2 alkalmazottal. 1994-ben betéti társaságot alapított feleségével, Eckné Bt. néven akkor már 5 alkalmazottat  és 4 tanulót foglalkozatott.
1999. Januárban Eck Fa Kft. jogutódként működött tovább a vállalkozás, ebben az évben került kialakításra jelenlegi telephelyünk, mely folyamatosan fejlődött az elmúlt évtizedekben.

Az évek során rengetegfejlesztést eszközöltünk gépparkunkon. 

Többek között automata lapszabászgéppel, két darab évzárógéppel, 5 tengelyes CNC géppel, ablakgyártó géppel, korpusz préssel, kontakt csiszolókkal illetve egy teljes fúróközponttal bővültünk.

A lapszabászat és az élzárás sok féle anyaggal dolgozik, élzárást már tudunk PU ragasztással is kivitelezni ami annyit jelent, hogy az élek vízállóak.
Egyedi kéréseket is tudunk teljesíteni.
Bútorokat és belső építészetet is nagyon sok félét készítettünk már, tervek alapján is.
A cég jelenleg 2300 nm üzemrésszel rendelkezik, 18 fő szakmunkást, 6 fő segédmunkást, és 2 fő tanulót foglalkozatunk.

Eck Csaba, ügyvezető

Miért válasszon minket?

Az ágazatban töltött évtizedek alatt folyamatosan fejlődtünk, tapasztaltunk és tanultunk. Modern gépparkunk hozzáértő kezek segítségével végzi el a megrendelt munkákat. Partnercégeinkkel karöltve az Ön elégedettsége elsődleges célunk.

Melyre a legbüszkébbek vagyunk

Több ezer ügyfelünk közül nagyvállalatok, önkormányzati megrendelések is akadnak. A munka eredménye, és összetettsége miatt azonban az alábbi projektek sikerességére vagyunk a legbüszkébbek!

Pancho Aréna

Tatabánya Polgármesteri Hivatal

Árpád Hotel Tatabánya

Környe Önkormányzat

DVTK Miskolc

CEU University Budapest

Üzemünk

A gyorsan változó iparágban, a technológiai újításokkal tartva a lépést üzemünk folyamatos fejlődésen, fejlesztésen esett át. Modern gépparkunk lehetővé teszi a nagy számú rendelések gyors elvégzését is.

Galéria

Készen áll az együttműködésre?

Egyedi árajánlatért keressen fel minket telefonon, személyesen telephelyünkön, vagy a kitölthető űrlapok segítségével!